Raviolis d'espinacs amb ricotta, tomàquet sec i pinyons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Per a la massa de la pasta:

Per al farciment:

4 racions

Elaboració

De la pasta i el farcit:

Barregem en un bol la farina amb els ous, una mica de sal, unes gotes d'aigua i un raig d'oli. Pastem bé i deixem reposar 5 minuts.
Mentrestant, preparem el farcit saltant els espinacs picats en una paella amb oli, sal i pebre. Retirem i els barregem amb el formatge ricotta, la ratlladura de llimona i la nou moscada.
Dividim la massa en dos i l'estirem fins a deixar-la fina i col•loquem damunt piles de farciment bastant separades entre elles. Cobrim amb una altra capa de pasta, premem bé perquè la pasta s'integri i s'enganxi i retallem els raviolis.
Coem els raviolis en abundant aigua bullint, durant 2 minuts. Els escorrem.

Per muntar el plat:

En un plat, hi posem els raviolis, per sobre trossos de tomàquet sec i pinyons torrats. Decorem amb encenalls de formatge parmesà i unes olives negres.
Ja es pot servir el plat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se