Magret d'ànec amb salsa de kiwis i tempura de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primerament, fem la tempura de verdures com explico a la meva recepta, i la reservem en una safata amb un paper de cuina. Seguidament, fem la salsa de kiwis com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, amb l'ajud del ganivet filetejador, fem un engraellat a la part del greix, i el fiquem a la paella sense oli, durant set minuts d'una cara, i tres de l'altre.
Tot seguit, el fiquem en una safata plana pel forn, i l'enfornem durant cinc minuts més, i el retirem, tapant-lo amb un paper d'alumini, uns cinc minuts. En el moment de muntar els plats, filetegem el magret, i el repartim entre els dos plats, fent una semi-circunferencia a la part de dalt del plat, i a la part de baix, fiquem la tempura de verdures. Tot seguit, cobrim el magret amb la salsa de kiwis, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Una safata per anar al forn
Un paella gran
Un ganivet filetejador
Un cassó mitjà
Una safata plana, amb un paper de cuina
Dos plats plans grans, de porcellana blanca


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se