Cigrons amb panxeta de porc i vi ranci

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, hi posem la panxeta de porc, previament tallada a trossos, la salem una mica i la saltem uns 5 minuts.
En una cassola, hi tirem els cigrons cuits amb una mica del seu suc de cocció, la panxeta, el gotet de vi ranci i un raig d’oli. Deixem coure, anant remenant. Deixem que el vi s’evapori i que faci xup-xup uns 3 minuts màxim.
Ja es pot servir el plat.

12min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se