Nius frescos de pasta saltejats amb gules i llagostins
Ingredients
- 200 g de pasta fresca, en aquest cas, nius.
- 1 Llauna de gules
- 6 Llagostins
- 3 Dents d’all
- Encenalls de formatge parmesà.
- Oli d’oliva
- Sal
- Aigua
Elaboració
En una olla, posem abundant aigua amb una mica de sal. Abans de que l’aigua bulli , podem posar-hi un raig petit d’oli perquè la pasta no s’enganxi. Quan l’aigua bull, hi incorporem els nius de pasta fresca. El temps de cocció dependrà de la qualitat de la pasta, el millor és seguir les instruccions del paquet. La pasta ens ha de quedar al “dente”. Colem els nius de pasta i els reservem.
Mentre fem la pasta, en una paella amb una mica d’oli, hi posem all laminat i els llagostins, amb una mica de sal. Deixem coure uns 3 minuts. Ho reservem.
Quan els llagostins no cremen els palem i reservem.
Obrim la llauna de gules.
En una paella gran amb una mica d’oli, hi posem la pasta, les gules i els llagostins amb els alls laminats. Ho remenem amb cura i ho saltegem uns 2 o 3 minuts.
Ja es pot emplatar. En el plat hi posem encenalls de formatge parmesà i ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: