Caçó o mussola a la marinera
Ingredients
- 4 Talls de caçó o mussola
- Farina
- 1 Dotzena de cloïsses petites
- 1 Pot de tomàquet fregit casolà
- 1 Brick de fumet de peix.
- 1 Ceba
- 1 Gotet de vi blanc
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
Pelem la ceba i la tallem a quadrats petits i la reservem per després.
Agafem els talls de peix i els traiem totes les pells que puguin tenir. Els salem i els passem per farina d'un costat i de l'altre.
Agafem una cassola i la posem al foc amb una mica d'oli. Hi fregim el peix d'un costat i de l'altre. Quan està cuit el retirem.
Posem la ceba a la cassola i quan la veiem tova hi posem una mica de res de vi blanc. Hi tornem a afegir el peix , el fumet i el tomàquet fregit. Ho deixem uns 7 o 8 minuts. Un parell de minuts abans hi posem les cloïsses que s’obriran i remenem amb cura.
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: