Popets i tonyina guisats amb xirles i patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per començar fem el sofregit.
En una paella, hi posem oli amb les cebes picades amb ganivet.
El foc alt, perquè la ceba no perdi tota l’aigua i es dauri suficientment.
Quan la ceba està ben daurada, hi afegim els tomàquets
(escaldats i sense pell ni llavors) i una mica de sal.
Quan s’ha evaporat tota l’aigua dels tomàquets, el sofregit ja estarà llest.
El reservem.
Mentre, pelem i rentem les patates. Les tallem a daus i reservem.
A continuación, salpebrem els popets i els daus de tonyina.
Agafem una cassola de fang, hi tirem el sofregit, els popets,
els daus de tonyina, les patates a daus i el brou de peix.
Deixem coure a foc baix, uns 25 minuts. Hi posem les xirles, 2 minuts abans.
Ja es pot servir el plat.

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se