Falda de vedella al forn amb escalivada amb ganyims

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata fonda pel forn
Un atuell gran de plàstic
Quatre plats grans plans de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, agafem els talls de falda, els salpebrem i els posem en un atuell gran on els macerarem d'un dia per l'altre.
Tot seguit, cobrim la carn amb : els alls, el llorer, la farigola, el romaní, el got de conyac, i força oli d'oliva.
A part, fem l'escalivada amb ganyims com explico a la meva recepta i la reservem.
En el moment de fer la falda de vedella, posem la carn a la safata fonda, amb tots els ingredients de la maceració, i el fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que la carn ja és cuita. En el moment de muntar el plat, fiquem un tros de falda en el centre del plat, i a la part de baix posem un niu d'escalivada com a guarnició, i ja podrem servir els plats a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se