Cruixent de ceba tendra, calçots i porros

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata plana metal·lica amb un paper de cuina
Un atuell metal·lic amb tapa hermètica
Una paella gran
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, netegem tant les cebes tendres, com els calçots i els porros. Tot seguit, els tallem en juliana no massa llarga, la passem per sal i farina, la fregim en una paella amb oli d'oliva, i la remenem amb l'aranya de filferro perqué no s'ens cremi.
Un cop fregida, la fiquem en la safata amb el paper de cuina, i un cop freda, la podem guardar hermèticament tancada, fins l'hora de fer-la servir.

1h

Notes

Aquesta recepta, és més aviat una guarnició que la podem anant variant segons l'època de lany en que ens trobem. Per exemple, quan no hi han calçots, la fem només amb ceba tendra i porros.
I quan no hi hagi ceba tendra, doncs la fem tant sols amb porros.
Aquesta guarnició, és molt adient tant en plats de peix, carn i aviram.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se