Filet de poltre a la salsa de ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la salsa de ceps:

4 racions

Elaboració

De la salsa de ceps:

Posem els ceps en un bol amb aigua calenta. Els hi deixem 15 minuts.
En una paella, amb una mica de mantega, sofregim la ceba ben picada a foc lent. Escorrem els ceps i els saltegem amb la ceba. Quan comencin a ser rossos hi tirem l’aigua amb la que hem hidratat els bolets. Ho deixem reduïr a la meitat. Hi afegim la crema de llet, ho remenem i ho deixem 5 min. Finalment molem una mica de pebre negre per sobre i ho rectifiquem de sal.

Del filet de poltre:

En una paella gran amb una mica d’oli, salem els 4 filets i quan l’oli està calent, els posem a la paella.
Deixem coure uns 2 minuts per costat (el temps de cocció és relatiu i està en funció de si la carn ens agrada: quasi crua, al punt, feta o molt feta). El temps que he posat és per quasi crua.

Per emplatar:

Posem un filet de poltre per persona en un plat i per sobre, hi tirem la salsa de ceps.
L’acompanyament, és opcional.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se