Estofat de xai amb patates, olives trencades i figues coll de dama

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda de terrissa amb tapa
Un ganivet filetejador

Elaboració

Primerament, amb l'ajud del ganivet filetejador, tallem la cuixa a trossos regulars.
Seguidament, en la cassola amb un raig d'oli, fiquem els trossos de cuixa salpebrats i els sofregim una mica.
Tot seguit, afegim : la ceba picolada, els alls, el llorer, i tres cullerots de tomàquet fregit. Quan tot el conjunt és mig fregit, afegim un got de conyac, i quan a reduït, cobrim la carn amb el brou de pollastre, posem el foc baix, tapem la cassola, i deixem que cogui a foc lent al menys tres quarts hora.
Passat aquest temps, corregim de sal, afegim les patates escantonades junt amb les olives trencades i les figues tallades en dues meitats i deixem que s'acabi de coure tot plegat deu minuts més, i ja ho podrem servir en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se