Patates "de la mama"

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

3 racions

Elaboració

Bullim les patates amb pell. Les pelem i les tallem a rodanxes. Les col·loquem sobre una safata. En un morter piquem els dos alls amb el julivert, i hi afegim un bon raig d'oli i ho barregem bé. Tirem amb una cullera sobre de cada tros de patata una mica de picada d'all i julivert. Escampem bocins de tonyina sobre cada tall de patata. Tallem a trossos els ous durs, i l'escampem per sobre les patates. Escorrem bé els pebrots del piquillo, els trossegem i els escampem també per sobre.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se