Tastet de sèpia amb variat de bolets

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

En el wok, afegim un raig d'oli d'oliva, i tirem els bolets sense descongelar, picant dos alls a trossos i remenant.Els salpebrem. Quan comenci a fer líquid del descongelat, treure´l. Quan estiguin una mica fets, afegir un grapat de julivert picat. Quan estiguin els bolets gairebé cuits i sense suc, hi afegim per sobre un bon raig de conyac. Ens uns 8 - 10 m (segons el tipus de bolet) estaran cuits. Els traiem del wok i els reservem. Tallem les sèpies a trossos petits, les passem per aigua i les escorrem bé.
Les posem dins el wok amb un raig d'oli, i hi afegim els dos alls restants. Salpebrem. A mitja cocció, afegir una mica de julivert picat. Quan no hi hagi suc, afegir un raig de conyac i deixem que s'evapori, remenant sense parar.
Un cop estan cuites, afegim al wok els bolets cuinats en primer lloc, barrejant-los bé amb la sèpia, ho deixem coure un parell de minuts. I ja es poden servir.

25min

Notes

SI aquest barrejat l'afegim sobre amb una torrada de pa de pagès o de coca sucada amb tomàquet, un all refregat i oli, està boníssim.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se