Pastís de castanyes
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 750g castanyes pelades
- 4 claus d'olor
- 250g sucre integral
- 4 ous
Utensilis
Varilles (a mà o mecàniques) per muntar les clares. Motlle rodó.
Elaboració
Coure les castanyes cobertes d'aigua, amb els claus. Pelar i triturar. Encendre el forn.
Separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb el sucre i incorporar el puré de castanyes.
Muntar les clares i afegir amb cura a la barreja anterior.
Untar el motlle amb mantega i empolsinar de farina, i abocar-hi la massa.
Coure a 150º durant uns 45 minuts. Punxar amb un escuradents, si surt net ja està cuit.
Deixar refredar per desenmotllar.
Es pot napar amb xocolata i guarnir amb uns confits de color intens.
Comparteix aquesta recepta: