Pastís de castanyes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Utensilis

Varilles (a mà o mecàniques) per muntar les clares. Motlle rodó.

Elaboració

Coure les castanyes cobertes d'aigua, amb els claus. Pelar i triturar. Encendre el forn.
Separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb el sucre i incorporar el puré de castanyes.
Muntar les clares i afegir amb cura a la barreja anterior.
Untar el motlle amb mantega i empolsinar de farina, i abocar-hi la massa.
Coure a 150º durant uns 45 minuts. Punxar amb un escuradents, si surt net ja està cuit.
Deixar refredar per desenmotllar.
Es pot napar amb xocolata i guarnir amb uns confits de color intens.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se