Pintada rostida amb peres i salsitxes
Ingredients
- 1 Pintada que a la carnisseria ens netegen i tallen en 8 trossos
- 4 Peres petites
- 8 Salsitxes petites
- Sal
- Pebre negre mòlt
- 2 Cebes petites
- 3 Tomàquets madurs
- 1 Cabeça d’alls
- Oli d’oliva o llard
- Brou de carn casolà
Elaboració
Salpebrem els vuit trossos de pintada, i els fregim en una cassola amb una mica de llard.
Quan estigui daurada, hi afegim les cebes i els alls. Tapem la cassola i ho deixem coure durant 10 minuts.
Tot seguit, hi posem els tomàquets , les salsitxes I una mica de brou de carn. Deixem coure, durant 45 minuts més. De tant en tant, mirem que no hi falti brou i ho provem de sal. No té de quedar amb molt suc.
Uns 10 minuts abans d'acabar la cocció, hi posem les peres pelades i partides per la meitat.
Ja es pot servir, dos talls de pintada i dues salsitxes per persona amb dues mitjes peres.
Comparteix aquesta recepta: