Vol-au-vents de calçots amb cansalada
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit vol-au-vents de mida mitjana
- Dotze calçots
- Sis talls de cansalada fumada
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Nata líquida per muntar
- Formatge ratllat
Utensilis
Una placa pel forn amb paper sulfuritzat
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, en una paella gran amb un rajolí d'oli, sofregim els calçots tallats en brunoise petita. i quan són cuits, afegim la cansalada picolada ben petita.
Tot seguit, corregim de sal i pebre i tot seguit afegim un raig de nata líquida, ho remenem ben remenat, i un cop cuit, ho reservem.
Seguidament, omplim els vol-au-vents amb l'ajud d'una cullera gran, els espolsem amb formatge ratllat i els fiquem en el forn a 180º, fins que el formatge sigui ben daurat.
Tot seguit, els fiquem a la safata de cartró amb blonda, i ja els podrem treure a taula.
Comparteix aquesta recepta: