Botifarra negra i botifarra crua a la brasa amb llenegues

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Fem una bona brasa amb llenya d’alzina. Uns 15 minuts, els troncs més aviat prims. Mentre , hi ha foc viu, cremem la graella. Quan la brasa esta a punt, posem la graella una mica lluny de la brasa i sobre les botifarres crues que previament , haurem punxat amb una forquilla per evitar que rebentin.
Les salpebrem una mica i els hi donem voltes. Si la brasa fa flama hi tirem un bon grapat de sal i llestos. Quan les botifarres crues porten uns 10 minuts , afegim a la graella les dues botifarres negres també punxades amb una forquilla (necessiten menys temps de cocció). Baixem la graella més a prop de la brasa. Anem donant voltes , hi tirem un rajolí d’oli d’oliva i passats uns 5 minuts, ja tenim els dos tipus de botifarres fetes.
Mentre, en una paella amb una mica d’oli, saltem les llenegues de conserva casolana amb una mica de sal i pebre. Uns 5 minuts .
Ja podem emplatar: 1 botifarra negra i una de crua amb les llenegues per persona.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se