Amanida d'escarola amb gambes, bolets i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una paella gran
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, fem el romesco com explico a la meva recepta, i el reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les gírgoles tallades a juliana, salpebrades i un cop fregides, les reservem.
Tot seguit, en un cassó amb aigua i sal, escaldem les gambes durant tres minuts i les reservem.
A continuació, netegem l'escarola perruqueta la tallem a trossos regulars i la fiquem en el bol de vidre juntament amb les gambes i les gírgoles.
Seguidament, afegim el romesco, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem en la safata de porcellana, ben repartit, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se