Estofat de xai amb pebrots del Padron

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Piquem les cebes, tallem en rodanxes les pastanagues, pelem les dents d'all i partim els tomàquets a trossos.
Tallem la carn a trossos mitjans i els braons sencers.
En una cassola amb una mica d'oli, quant està calent,
ofegem durant 20 minuts la carn en l'oli
Hi afegim les pastanagues, tomàquets , alls, cebes, llorer, pebre, vi blanc i un dels gots d'aigua.
Tapem la cassola i a foc lent ho deixem coure durant 2 hores.
A part, fregim els pebrots del Padron, com acompanyament del plat. Els reservem.
Quan hàgim comprovat que la carn està tendra, ja podem servir el plat acompanyat dels pebrots.

2h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se