Mongetes verdes estofades amb pèsols i xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Dos cassons grans
Una paella gran
Una cassola de terrissa
Una espàtula de fusta
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal bullim les mongetes planes tallades a trossos regulars fins que són cuites al "dente" i les reservem.
Seguidament, fem el mateix amb els pèsols. A part, en una paella amb un raig d'oli, saltem els xampinyons salpebrats laminats, i quan són mig cuits els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats, la fulla de llorer i el sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és fregit, afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim una mica de brou de bullir les mongetes, i deixem que arrenqui el bull.
Tot seguit, afegim : les mongetes, els pèsols i els xampimyons, ho remenem amb l'espàtula de fusta, corregim de sal i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho tindrem llest per treure a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se