Canelons de tres tipus de carn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la beixamel:

8 racions

Elaboració

Tallem la carn per rostir a daus i el pollastre a octaus. La ceba la tallem en juliana i ho reservem. En una cassola de ferro amplia, posem l’oli, el llard i quan estigui ben calent, hi daurem les carns prèviament salpebrades. Un cop estan enrossides, posem el brandi, la branca de canyella i deixem que s’evapori l’alcohol. Retirem el pollastre i el desossem, després el tornem a posar a la cassola amb les altres carns. Aboquem a la cassola la ceba, el alls tallats a rodanxes i el tomàquet. Deixem sofregir mes o menys uns 50 minuts amb la cassola tapada i a foc fluix. Anem remenant de tant en tant, fins que estigui cuita la carn.
De la beixamel:
Posem la mantega en una cassola i afegim la farina, ho remenem perquè la farina quedi torradeta. Afegim la llet al foc que ja tindrem calenta i lligueu-la amb un roux de mantega i farina. Posem sal, pebre i nou moscada i reservem.

Per acabar els canelons:

Triturem la carn rostida(amb una picadora no amb el mini pimer) una vegada ben picada barregem unes 8 cullerades de beixamel. Estirem les plaques de pasta que ja tindrem bullides i escorregudes a sobre de uns draps nets i les farcim amb la barreja de carn. Enrotllem les plaques farcides i les anem col•locant a una safata. Les cobrim amb la beixamel amb el formatge ratllat per sobre i les deixem 20 minuts al forn. Han de quedar gratinats però vigilant que la beixamel no quedi massa seca. Ja podem emplatar (tres canelons per persona).

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se