Amanida d'escarola amb formatge de cabra gratinat
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una escarola perruqueta grossa
- Vinagreta d'anxoves(la trobareu a les meves receptes)
- Quatre rodanxes de formatge de cabra d'un dit de gruix
- 150 grams d'olives verdes trencades
- Un pot de blat de moro
- Una safata de tomàquets cirerols(xerris)
- 150 grams de nous pelades
Utensilis
Una safata metal·lica plana per anar al forn
Una espàtula metal·lica plana
Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, netegem l'escarola i la fiquem en el bol de vidre trossejada.
Seguidament, afegim: les olives trencades, les nous pelades, el blat de moro escorregut i els tomàquets cirerols tallats en dues meitats. Tot seguit, ho barregem amb una bona quantitat de vinagreta d'anxoves i ho fiquem a la safata de porcellana tot ben repartit.
Abans de servir-ho a taula, agafem les quatre rodantxes de formatge de cabra, les fiquem al forn amb la safata, les gratinem una mica, i tot seguit amb l'ajud de l'espàtula plana, les fiquem al damunt de l'amanida ben posades fent una renglera, i ja ho podem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: