Amanida d'escarola amb formatge de cabra gratinat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata metal·lica plana per anar al forn
Una espàtula metal·lica plana
Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, netegem l'escarola i la fiquem en el bol de vidre trossejada.
Seguidament, afegim: les olives trencades, les nous pelades, el blat de moro escorregut i els tomàquets cirerols tallats en dues meitats. Tot seguit, ho barregem amb una bona quantitat de vinagreta d'anxoves i ho fiquem a la safata de porcellana tot ben repartit.
Abans de servir-ho a taula, agafem les quatre rodantxes de formatge de cabra, les fiquem al forn amb la safata, les gratinem una mica, i tot seguit amb l'ajud de l'espàtula plana, les fiquem al damunt de l'amanida ben posades fent una renglera, i ja ho podem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se