Macarrons amb sípia i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda metàl·lica
Una cassola de terrissa gran
Una escorredora
Una paella gran
Uns estalvis de vímet
Un cassó mitjà
Un ratllador
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua, sal i mantega, bullim els macarrons fins que són cuits al "dente" i els reservem. A part, escorrem els bolets i els sofregim en una paella fins que han tret la seva aigua i els reservem. Tot seguit, netegem les sípies, les tallem a trossos menuts, les sofregim en una paella amb un raig d'oli i les reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim: els alls aixafats, el llorer,i la ceba picolada. Quan tot plegat és ben fregit, afegim el sofregit de tomàquet, un got de vi i el brou de pollastre, a continuació afegim: els bolets, les sípies i els macarrons i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts, corregim de sal i amb l'ajud d'un ratllador ho espolsem amb el formatge vermell de bola, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis de vímet a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se