Mongetes del ganxet fregides amb duet de botifarres i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les mongetes i quan estàn una mica rossetes, les fiquem a la safata ben repartides amb força julivert espolsat pel damunt.
Tot seguit, agafem la botifarra blanca i la negra i les marquem una mica a la paella i tot seguit les fiquem d'amunt les mongetes.
A part, fregim els talls de cansalada fins que estan una mica "rostillons" i els repartim pel damunt de les mongetes.
A continuació, ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se