Conill estofat amb gambes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conil de quilo i mig tallat a trossos regulars
- Dotze gambes de mida gran
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Dos cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Una ceba picolada
- Tres alls aixafats
- Un got de vi ranci
- Conyac
- Pa fregit
- Ametlles torrades
- Un all
- Julivert picolat
- Xocolata en pols
- Una fulla de llorer
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Un plat de fusta
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les gambes salpebrades tres minuts, les flamegem amb un raig de conyac i les reservem.
A continuació, salpebrem el conill i el sofregim a la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva.
Quan ja és una mica daurat, afegim: la ceba picolada, el llorer i els alls aixafats.
Quan la ceba és daurada, afegim: el sofregit de tomàquet, el vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres cullerots de brou de pollastre casolà i deixem que arrenqui el bull, fins que el conill estigui gairebé cuit.
A part, fem una picada amb: un all pelat, julivert picolat, pa fregit, ametlles torrades i una cullerada de xocolata en pols, amb un cassó de brou. Passem la batedora elèctrica i tot seguit ho afegim a la cassola juntament amb el conill.
Corregim de sal, deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.
1h 30min
Etiquetes: La cuina d'hivern La cuina dels platillos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1844 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.