Allioli de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un morter amb la seva mà
Un cassó mitjà
Una batedora elèctrica
Un setrill
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua fiquem la poma pelada, tallada a trossos menuts i la coem fins que és gairebé desfeta.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica i ho reservem.
A part en un morter amb un polsim de sal, aixafem els alls, afegim els rovells i seguidament remenem amb la mà de morter de forma circular tot afengint-hi l'oli amb un rajolí molt fí, fins aconsseguir la quantitat d'allioli desitjada. Tot seguit, amb l'ajud d'una cullereta de postres, anem afegint-hi la poma en la quantitat desitjada, i ja tindrem l'allioli per fer els plats que desitjem.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se