Arròs amb aletes d'ànec

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel brou d’ànec:

Per l’arròs:

4 racions

Elaboració

Del brou d’ànec:

Enrossirem les carcasses de l’ànec al forn a una temperatura d’uns 220ºC. Una vegada rosses, les reservem. En una cassola fem una bresa amb el porro i la pastanaga fins que siguin ben confitats. Hi afegim les carcasses que havíem reservat i 3 litres d’aigua, que deixarem reduir a 1/3 part.

De l’arròs:

Tallem les verdures ben petites i les sofregim a foc lent. Mentre, separem les aletes fent-ne 12 trossos; marquem l’ànec en un paella a banda fins que sigui ros. Llavors l’afegirem al sofregit,que hem fet. Quan l’ànec hagi enfosquit, hi afegim l’arròs. Quan l’arròs estigui daurat, afegirem el brou d’ànec i ja només caldrà esperar els 20 minuts de cocció de l’arròs per poder gaudir d’aquest saborós plat.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se