Púding de pa sec
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Púding
Recepta per forn
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400ml llet
- 100gr sucre
- 100gr pa sec
- 4 ous
- sucre avainillat (opcional)
- caramel (pel fons del motlle)
- llàgrimes de xocolata negra (opcional)
6 racions
Elaboració
Poses la llet i el sucre a escalfar, quan sigui una mica calent afegir el pa i deixar estobar una estona. Amb el mini pimer triturar el pa perquè quedi tot ben barrejat. Després afegir els ous, un a un. Posar un pols de sucre avainillat per donar més bon gust.
Posar la barreja al motlle i tirar-hi les llàgrimes de xocolata.
*envers de xocolata i sucre avainillat, podriem tirar-hi una mica de coco...
El posem al forn (bany Maria) durant 45 minuts a 180°.
I a llepar-se els dits!!
Aquesta recepta es pot fer perfectament a la thermomix. Molt ràpid i de fàcil netejar.
45min
Notes
Podem acompanyar-la amb una crema anglesa. Però a vegades no pots esperar a fer-la que ja te l'has menjat ;)
Etiquetes: Postres casolants Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5350 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.