Bledes a la catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un wok
Una cassola metal·lica fonda
Un cassó mitjà
Quatre plats fondos de porcellana blanca
Un colador fí
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les panses i els pinyons cinc minuts, i els reservem un cop passats per un colador fí.
Seguidament, agafem els bledes, els hi tallem tots els tronxos deixant tant sols les fulles, les tallem a juliana d'un d'it d'ample i les rentem a raig d'aixeta i les reservem.
Tot seguit, en una cassola fonda amb: aigua, sal i un brot de julivert, les escaldem uns set minuts, les escorrem i les reservem.
A continiació, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i els alls laminats fins que tot plegat és mig daurat.
Seguidament, afegim les bledes, els pinyons i les panses, corregim de sal i amb l'ajud del wok anem saltant-tho tot donant voltes amb el mànec del wok.
Un cop tot el conjunt és cuit, ho servim en els plats fondos de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se