Cols de brussel·les estofades amb costella de porc i salsitxes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una cassola de terrissa
Uns estalvis de vímet
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, fiquem a coure les cols de brussel·les tallades en dues meitats fins que estan al "dente" i les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb una mica de llard, sofregim: la costella salpebrada, les salsitxes, la ceba picolada, el llorer, els alls i el sofregit de tomàquet.
Quan tot el conjunt és daurat, afegim el vi ranci i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim dos cullerots del brou de coure les cols i deixem que arrenqui el bull uns deu minuts, i corregim de sal.
Seguidament afegim les cols i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho tindrem a punt per servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis de vímet a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se