Encenalls de sípia saltejats amb verdures, hortalisses i shiitake

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem i pelem totes les verdures i hortalisses. Les tallem totes a juliana, el més finetes possible... I les reservem. En una paella amb una mica d'oli, sofregim els alls que posarem sencers, sense pelar i lleugerament aixafats. Els fregim una mica i quan agafin color els retirem. En el mateix oli, hi tirem la pastanaga , la mongete verda, el bróquil i el carbassó. Ho anem movent, ho salpebrem i ho deixem coure uns 7 minuts. Ho reservem. En la mateixa paella, sense treure l’oli i el suc que han deixat les verdures i hortalisses, saltem els bolets escorreguts. Deixem coure uns 4 minuts. Reservem els bolets. Amb la mateixa paella , amb poc oli , saltem els encenalls de sèpia, uns 10 minuts.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se