Bombons de bacallà amb mel i llimona

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per arrebossar:

Per a la salsa de mel i llimona:

4 racions

Elaboració

Per aromatitzar l’oli:

Posem al foc un cassó amb 1 litre d'oli de gira-sol, les cabeces d'all tallades per la meitat i les fulles de llorer.
Per tal d'aromatitzar l'oli, deixem coure a foc fort durant 20 minuts. Passat aquest temps, ho traiem dels fogons i ho reservem.

Per fer l'arrebossat:

Posem el llevat en un bol, i el dissolem amb aigua tèbia de l'aixeta. Hi afegim el sucre, la sal i la farina fina, i ho remenem. Ho deixem reposar uns 10 minuts.

Pel que fa al bacallà:

El submergim dins l'oli d'abans, l'aromatitzat. El confitem durant 10 minuts a 80 graus. Arrebossem els talls de bacallà i en una paella amb l’oli roent, el fregim uns 3 minuts. L'assequem en paper absorbent perquè no quedi oliós.

De la salsa de mel i llimona:

Tirem la mel en una paella ben calenta, i quan hagi reduït, hi incorporem el suc de llimona. Un cop reduït, hi afegim la llimona ratllada. Ho deixem al foc el temps just perquè redueixi, i ja tenim la salsa a punt.

Per emplatar:

Posem ruca de base i sobre el bacallà.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se