Arròs de llagostins, sípia i verdures amb caldo d’espàrrecs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel caldo d’espàrrecs:

4 racions

Elaboració

Del caldo d’espàrrecs:

Posem al foc una olla amb l'oli i sofregim els porros tallats a rodanxes no massa gruixudes, amb el foc suau i vigilant que no se'ns cremin. Rentem bé els espàrrecs, dels quals en traiem la part més dura, i els trossegem. Quan veiem que el porro ja està sofregit, hi tirarem una mica de sal.
Aboquem a l'olla els espàrrecs trossejats i fem, que s'impregnin del gust del sofregit. Tirem l'aigua bullent a l'olla i ho salem.
Pugem el foc i, just quan comencia a bullir, controlem el foc perquè el caldo faci xup-xup durant uns 30 minuts. Triturem amb el braç elèctric el caldo i el passem pel colador xinès per evitar fils. El reservem.

De l’arròs:

En una paella hi posem oli d'oliva i hi fregim els llagostins, uns 3 minuts. Els pelem, traiem el cap i els reservem amb el suc dels caps.
Piquem l'all ben petit i el posem a la paella amb l'oli de fregir els llagostins. Hi afegim la ceba picada i ho sofregim. Uns 20 minuts.
Quan la ceba està ben feta, hi afegim la sípia tallada a daus ben petits , ho deixem coure, uns 5 minuts A continuació, hi posem el pebrots vermell picat ben petit i les carxofes a trossets. Hi posem una mica de sal i pebre negre mòlt. Hi afegim l'arròs que deixem sofregir 5 minuts mentre remenem i, per últim el caldo d’espàrrecs (uns 2 litres per la quantitat d’arròs). Ho deixem coure uns 20 minuts. Apaguem el foc i deixem reposar l'arròs.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se