Pagre farcit de botifarra negra amb verdures

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Tallem les verdures a rodanxes. En una paella amb una mica d’oli saltegem les verdures amb una mica de sal, uns 5 minuts.
Tallem la botifarra negra a rodanxes fines. Seran per farcir el peix. En una altre paella amb una mica d’oli , quan l’oli està calent , posem una mica de sal als dos filets de pagre i deixem coure uns 3 minuts per costat. En un plat , posem de base les verdures, a sobre un filet de pagre i, sobre el filet les rodanxes de botifarra negra, ho tapem amb l’altre filet de peix.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se