Ceviche de gambes amb arròs, tomàquet, llima i wasabi

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Elaboració

Del ceviche:

Netegem les gambes i les posem al foc amb 1 litre d’aigua fins que bullin. Passats 5 minuts, les traiem, pelem i tallem els caps. A continuació posem en un recipient: els caps, les closques i l’aigua on les hem bullit per tal de poder-ho batre. Ho batem i colem aquest batut de manera que quedi absolutament líquid.
Pelem i tallem les cebes en tires molt fines ; també tallem en tires molt fines els pebrots i els tomàquets a daus molt petits i espremem la llima. Ho posem en un recipient juntament amb la sal, uns 10 minuts per tal que s’adobin.
Afegim en un bol: les gambes, la ceba, el pebrot, el tomàquet i el batut(ja colat) per poder-ho remenar. Ho salpebrem , hi tirem una mica de julivert ben picat
Quan ho servim, procurem que no estigui calent.

De l’arròs:

Posem en una olla amb 1/2 litre d’aigua, 2 cullerades soperes d’oli i sal. Ho deixem bullir. Quan arrenqui el bull abaixem el foc.
Finalment, quan el gra estigui al gust, un 15 o 20 minuts , apaguem el foc.

Per acabar el plat:

En un bol, barregem l’arròs amb el ceviche de gambes i servim la barreja en un plat o bol. A sobre com condiment hi posem una mica de wasabi (l’herba que es veu a la foto de color verd fosc).

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se