Fetge de cavall a la graella amb patates a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una safata plana per anar al forn
Dos plats plans de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un full de paper d'alumini

Elaboració

Primerament, fem la picada i la reservem.
Tot seguit, fem les patates a la papillot com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, agafem els talls de fetge, els salpebrem i els fiquem a la graella fins que són cuits al nostre gust.
Tot seguit, els fiquem de dos en dos en un plat a la part de dalt, i a la part de baix del plat, fiquem mitja patata a la papillot.
Seguidament, fiquem un rajolí de picada tant a la patata com als talls de fetge, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants talls de fetge i patates com començals seguin a taula


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se