Cor de cavall fregit amb patates duquesa
Categoria:
Tipus de plat: Rostit
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre talls de cor de cavall de 150 grams cadascun (aproximadament)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Patates duquesa (les trobareu a les meves receptes) tres per cada plat
Utensilis
Dos plats plans grans de porcellana blanca
Un paella gran
Una safata per anar al forn amb un full de paper sulfuritzat
Elaboració
Primerament, fem les patates duquesa com explico a la meva recepta, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim els talls de cor salpebrats fins que estan al nostre gust de cuits. Tot seguit, els fiquem de dos en dos en el plat a la part de dalt, i a la part de baix fiquem tres patates duquesa a cada plat, i ja ho podrem servir a taula.
Notes
Farem tants talls de cor i patates duquesa com començals seguin a taula
Comparteix aquesta recepta: