Canapés de fuagràs casolà amb ou dur i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una safata rectangular gran de cartró amb blonda
Un cassó petit
Una placa per anar al forn amb paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, farem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta i el reservem.
A part, en un cassó amb aigua i sal, coem els ous durant deu minuts i els reservem.
Tot seguit, agafem les llesques de pa de motlle, les tallem en dos triangles i les enfornem a 180º, fins que el pa és torrat, i el reservem.
A continuació, pelem els ous i els tallem en deu rodelles una mica fines, i els filets d'anxova tallats en dues meitats a lo ample.
A continuació, untem el pa amb el fuagràs, fiquem una rodanxa d'ou i el mig filet d'anxova,en el vell mig de l'ou. Fiquem els canapés en la safata de cartró amb blonda, i ja els podrem treure a taula per fer l'aperitiu.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se