Canapés de fuagràs casolà amb ou dur i anxoves
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc llesques de pa de motlle
- Fuagràs casolà per omplir deu canapés (el trobareu a les meves receptes)
- Dos ous
- Aigua
- Sal
- Una llauna de filets d'anxova en oli
Utensilis
Una safata rectangular gran de cartró amb blonda
Un cassó petit
Una placa per anar al forn amb paper sulfuritzat
Elaboració
Primerament, farem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta i el reservem.
A part, en un cassó amb aigua i sal, coem els ous durant deu minuts i els reservem.
Tot seguit, agafem les llesques de pa de motlle, les tallem en dos triangles i les enfornem a 180º, fins que el pa és torrat, i el reservem.
A continuació, pelem els ous i els tallem en deu rodelles una mica fines, i els filets d'anxova tallats en dues meitats a lo ample.
A continuació, untem el pa amb el fuagràs, fiquem una rodanxa d'ou i el mig filet d'anxova,en el vell mig de l'ou. Fiquem els canapés en la safata de cartró amb blonda, i ja els podrem treure a taula per fer l'aperitiu.
Comparteix aquesta recepta: