Truita de gambetes i tonyina en escabetx

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella mitjana
Un bol de vidre mitjà
Un plat pla de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, agafem els tomàquets xerri, els tallem en dues meitats i els reservem.
A part, fem la tonyina en escabetx com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, saltem les gambetes salpebrades només dos minuts i les reservem.
En el moment de fer la truita, trenquem els ous en el bol i els batem amb el batedor de varetes.
Tot seguit, espolsem una mica de sal, i hi afegim la tonyina esmicolada en la quantitat que veiem que és l'adient, i les gambetes.
Ho remenem tot ben remenat, i en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva a foc baix, fem la truita.
Primer, remenem ben bé amb l'espàtula de fusta fins que cualli la barreja.
Tot seguit, girem la truita amb l'ajud d'un plat, i deixem que s'acabi de coure fins que estigui cuita al nostre gust. Un cop feta la fiquem en el plat, i la rodegem amb les meitats de tomàquets xerri salpebrats i amb un rajolí d'oli d'oliva, i ja la podrem servir a taula.

10min

Notes

Farem tantes truites com comensals seguin a taula


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se