Tomàquet amb freses de llobarro amanides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Esbaldim i introduïm les freses en un cassó i les cobrim amb aigua freda. Hi afegim, un bon raig de vinagre i sal. Posem el foc mitjà, les portem a ebullició i les deixem coure uns 20 minuts.
Les deixem refredar i els hi traiem la pell, que surt molt fàcilment.
Tallem els tomàquets a rodanxes grans i els reservem.
Trossegem la ceba i els pebrots que quedin molt picats.
En un plat, posem de base el tomàquet a rodanxes, sobre el tomàquet les freses de llobarro tallades i per sobre la picada de ceba i pebrots.
Amanim amb sal, vinagre de criança i oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir el plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se