Arròs amb verdures, hortalisses i pollastre
Ingredients
Verdures i hortalisses variades:
- 25 g de Pèsols
- 1 Carxofa
- 100 g de Mongeta tendra
- 1/4 de Coliflor
- 1 Pastanaga
Pollastre:
- 1 Pollastre d’entre 1,2 i 1,5 Kg. A la carnisseria ens el netegen , preparen i tallen a daus
Altres:
- 320 g d’arròs
- 1 litre de brou de pollastre i verdures casolà.
- 2 Cebes petites
- 2 Tomàquet petits
- Sal
- Oli d’oliva
- 1 Llimona (opcional)
Elaboració
En una paella de fer arròs , hi posem oli i el pollastre net i tallat a daus. Quan està daurat, hi tirem les cebes ben picades fins que quedin ben daurades. Mentre, preparem les verdures i hortalisses , les tallem segons el tipu de verdura o hortalissa i en una olla amb aigua i una mica de sal, les bullim 10 minuts màxim. Les escorrem i afegim a la paella on hi tenim el pollastre a daus i la ceba. Quan tot està ben rosset, hi tirem els tomàquets pelats i a daus, i ho deixem coure tot una mica. A continuació, hi posem l’arròs . Li donem unes voltes i hi tirem el brou calent de pollastre i verdures. Ho provem de sal. Deixem coure entre 15 i 20 minuts. Ho anem provant perquè l’arròs quedi al punt ni massa cru ni massa fet. Ja es pot servir l’arròs, amb un tall de llimona (opcional).
Comparteix aquesta recepta: