Arròs amb verdures, hortalisses i pollastre

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Verdures i hortalisses variades:

Pollastre:

Altres:

4 racions

Elaboració

En una paella de fer arròs , hi posem oli i el pollastre net i tallat a daus. Quan està daurat, hi tirem les cebes ben picades fins que quedin ben daurades. Mentre, preparem les verdures i hortalisses , les tallem segons el tipu de verdura o hortalissa i en una olla amb aigua i una mica de sal, les bullim 10 minuts màxim. Les escorrem i afegim a la paella on hi tenim el pollastre a daus i la ceba. Quan tot està ben rosset, hi tirem els tomàquets pelats i a daus, i ho deixem coure tot una mica. A continuació, hi posem l’arròs . Li donem unes voltes i hi tirem el brou calent de pollastre i verdures. Ho provem de sal. Deixem coure entre 15 i 20 minuts. Ho anem provant perquè l’arròs quedi al punt ni massa cru ni massa fet. Ja es pot servir l’arròs, amb un tall de llimona (opcional).

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se