Cervellets de xai a la romana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Paper de cuina
Una safata metal·lica plana
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua fiquem a bullir: l'api, la ceba, el llorer i un grapat de grans de pebre negre. Quan ja ha bullit una estona, afegim un polsim de sal, els cervells, i deixem que coguin uns deu minuts, i els retirem.
Un cop els cervells siguin freds, els tallem en trossos regulars, els passem per farina i ou, i els fregim en una paella amb oli d'oliva.
Quan ja són daurats, els traiem i els fiquem en una safata amb paper de cuina per treure l'excés d'oli.
Tot seguit, els fiquem a la safata de porcellana blanca, i ja els tenim a punt per servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se