Escórpora al forn amb patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem les patates i les tallem a daus, les fem bullir 5 minuts i les reservem.
Preescalfem el forn a 180 graus. Posem els filets d'escórpora al forn. Els salpebrem i untem amb oli d'oliva, la deixem coure uns 10 minuts. Passat aquest temps, la traiem i reservem. Mentre, sofregim la ceba i quan estigui enrossida hi tirem el tomàquet sense pell ni llavors, xafadet, juntament amb el fonoll. Quan el sofregit tingui ja bona pinta, hi tirem el gotet de vi blanc, deixem reduïr i hi tirem la farina. Deixem coure uns 2 minuts . Finalment hi afegim les patates que hem bullit , uns 5 minuts, tallades a daus que les posem com a base a la safata d’anar al forn amb el brou de peix i els filets d'escórpora. Deixem coure durant uns 20 minuts.
Quan estigui, tirem la salsa sobre l'escórpora i deixem coure uns uns 10 minuts més. Uns 5 minuts abans d'acabar la cocció, hi tirem la picada que hem fet amb les ametlles, alls, brins de safrà , sal , oli,… amb la resta del brou de peix. Deixem coure uns 5 minuts. Ja es pot servir el plat.

1h 5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se