Arròs cremós de trompetes de la mort amb foie fresc
Categoria:
Tipus de plat: Risotto
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Ingredients per 4 persones:
- 320 g d’arròs bomba
- 1 Pebrot verd
- 1 Ceba
- 150 gr. de trompetes de la mort fresques (si no és temporada, secs)
- 120 g de foie d’ànec fresc.
- 2 l. de brou de pollastre
- 150 gr. de formatge tou d’ovella
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
Tallem en daus ben petits la ceba i el pebrot verd i en una cassola amb oli d’oliva ho sofregim durant uns 10 minuts. Hi afegim les trompetes de la mort i continuem sofregint a foc lent. Posem a escalfar el brou de pollastre en una olla. Afegim l’arròs a la cassola del sofregit i ho remenem. L’arròs ha de quedar transparent. Afegim el brou calent, en la proporció de 2 mides d’aigua per 1 d’arròs i una mica més, i fem que es lligui tot bé, uns 16 minuts i rectifiquem de sal. Apartem del foc i hi afegim el formatge a trossos petits, ho remenem amb una cullera de fusta i hi posem un raig d’oli d’oliva. Saltegem 4 trossos del foie fresc, uns 2 minuts . Servim l’arròs en un plat amb un bon tros de foie a sobre.
Comparteix aquesta recepta: