Tallarines amb carxofes i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda metal·lica
Un cassó gran
Una paella gran
Un wok gran
Una safata rodona fonda de porcellana blanca
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim les tallarines fins que són cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
A part, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, coem les carxofes fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i a mig fregir afegim les gírgoles tallades a juliana salpebrades, les carxofes, i deixem que cogui tot plegat uns set minuts.
Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet, un raig de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, corregim de sal, afegim les tallarines i amb l'ajud del wok hi donem unes voltes i deixem que es cogui tot plegat uns deu minuts més.
Tot seguit ho fiquem a la safata rodona de porcellana blanca, i ja ho podrem servir a taula, espolsat amb força julivert picolat.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se