Galta de poltre desossada a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Salpebrem les galtes de poltre, en una cassola amb oli d’oliva i les rossegem en una cassola amb una mica d’oli d'oliva i les rossegem uns 10 minuts, fins que quedin daurades.
Piquem ben petit, la ceba, el porro, la pastanaga i els alls. Ho posem a sofregir amb oli d'oliva amb una fulla de llorer.
Quan les verdures estiguin ofegades, hi afegim les galtes de poltre i ho deixem coure uns 3 minuts. Hi afegim el brou de carn, que cobreixi les galtes . Deixem coure a foc mig fins que les galtes siguin ben cuites i meloses ,unes 3 hores. Si es redueix molt el líquid hi podem afegir aigua o brou. Quan ja estiguin cuites, passem la salsa per la batedora i pel colador xinès.
Per acompanyar la galta podem posar-hi una mica de patata bullida o qualsevol altre cosa (saltejat de verdures, espàrrecs verds,…). Ja es pot servir el plat.

3h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se