Estofat de cérvol amb un toc de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de fang, hi posem oli d’oliva, també la ceba amb la cabeça d’alls, el llorer i la canyella.
Ha de queda tot enrossit.
Hi afegim els tomàquets esclafats sense llavors i deixem que perdin tota l’aigua.
Salpebrem la carn i l’afegim a la cassola. Deixem que la carn perdi tota la seva aigua, remenant, de tant en tant.
Un cop tinguem la carn mig rostida i sense aigua, hi tirem un grapadet de la farina i el brandi. Ho remenem i ho cobrim d’aigua.
Ho deixem coure a mig foc unes 2 hores i 30 minuts, fins que la carn sigui tova.
Desfem la xocolata amb aigua calenta i l’afegim a la cassola, 5 minuts abans d’apagar el foc. Ja es pot servir.

2h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se