Lasanya freda de salmó sense pasta
Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Paquet de salmó fumat (làmines fines)
- 1 Carbassó
- 1 Pot de salsa tàrtara casolana (millor si la fem nosaltres)
- Una mica d'enciam
- 1 Pot d'espàrrecs blancs no molt gruixuts.
- 1 Ou
Elaboració
Laminem el carbassó ben prim. El reservem.
Fem un ou dur (aigua, sal i quan l'aigua bull, uns 10 minuts).
Muntem el plat:
De base el carbassó laminat . Tres làmines horitzontals i, creuades tres més en l’altre sentit, a sobre
(com si féssim una malla).
Ho cobrim amb salsa tàrtara (de manera generosa).
Ho cobrim amb el salmó fumat, tallat petit.
Hi posem una altre capa de carbassó (igual que abans).
A sobre, hi posem un altre capa de salsa tàrtara.
Tallem els espàrrecs per la meitat i fem una capa més.
A sobre, hi posem l'enciam tallat molt fí.
Posem la tercera capa de carbassó laminat.
Hi posem una mica de salsa tártara.
Finalment, hi ratllem mig ou dur per sobre (un ou per dues persones). Ho posem a la nevera. Uns 20 minuts, abans de servir el plat ho treiem, perquè no estigui massa fred.
Comparteix aquesta recepta: