Raviolis a la crema de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un wok gran
Una safata rodona de porcellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament en un cassó amb: aigua,sal i una mica de mantega, bullim els raviolis i quan són cuits al "dente",els escorrem i reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les gírgoles tallades a juliana gruixuda salpebrades i les reservem. Tot seguit, agafem la meitat de gírgoles i amb l'ajud d'un ganivet les picolem ben picolades i les reservem.
Seguidament, en un cassó gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim : la ceba tendra picolada i la resta de gírgoles. Tot seguit afegim el conyac, ho flamegem i deixem reduir.
A continuació, afegim: el brou, un got de nata líquida, i un raig de salsa de soja.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica i sense colar ho fiquem en el wok a foc baix.
Seguidament afegim els raviolis, corregim de sal ho remenem tot ben remenat i ho fiquem a la safata ben espolsat amb el porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se