Tallarines amb xampinyons i fruits secs
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tallarines
- 400 grams de xampinyons laminats
- 100 grms de pinyons
- 200 grams de nous pelades
- 150 grams de panses de corint
- Una ceba tendra picolada
- Salsa de soja
- Nata líquida
- Un cullerot de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Aigua
- Mantega
Utensilis
Un cassó gran
Un wok
Una safata rodona de porcelana blanca
Una paella gran
Un cassó mitjà
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua, sal i una mica de mantega, bullim les tallarines fins que són cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem els fruits secs uns tres minuts i els reservem.
Seguidament, netegem els xampinyons i els sofregim en una paella amb un raig d'oli d'oliva salpebrats, juntament amb la ceba tendra picolada.
Quan tot plegat ja és fregit, ho fiquem en el wok juntament amb: un cullerot de brou de pollastre, un raig de salsa de soja i un raig de nata líquida per muntar.
Seguidament, afegim els fruits secs i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts.
Seguidament, afegim les tallarines, i amb l'ajud del mànec del wok donem unes voltes i deixem que s'acabi de coure tot plegat.
Ja per acabar, ho fiquem a la safata de porcellana rodona, i ja ho podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: