Carpaccio de bacallà amb olivada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Traiem la pell del bacallà que hem comprat remullat , el posem sobre paper de cuina, per treure-li el màxim d’aigua. L’emboliquem ben fort amb paper film com si fos un caramel i el posem unes hores al congelador, així el podrem tallar molt fi.
Quan volguem preparar-lo, en una plata per servir hi posem una capa fina d'olivada, a sobre el bacallà que el farem a talls de més o menys mig centímetre (si tenim maquina de tallar embotits ens anirà molt bé). Hi posem per sobre els tomàquets partits pel mig (també podem ratllar el tomàquet) i ho reguem amb oli d’oliva.

35min

Notes

El temps d'estar a la nevera no el comptabilitzo com d'elaboració.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se